https://www.alibaba33.com/
Internetinių parduotuvių kūrimas su PrestaShop

Internetinių parduotuvių kūrimas su PrestaShop

prestashop-logotipas

Rinkoje yra nemažai el. komercijos sprendimų, tinkamų nuo mažiausios iki itin didelės el. parduotuvės, todėl dažnai sunku suprasti, kuris variantas geriausias, patogiausias konkrečiu atveju. Šiame įraše aptarsime, kodėl verta kurti internetinę elektroninę parduotuvę su PrestaShop.

Populiariausios integracijos Lietuvoje ir pasaulyje

Kurdami elektroninę parduotuvę su PrestaShop, nesunkiai įsidiegsite ir rasite:

  • Paysera atsisikaitymus;
  • SVING atsiskaitymus;
  • DPD vežėjų pristatymo modulį;
  • Venipak vežėjų pristatymo modulį;
  • lizingų modulius;
  • TSM buhalterinės programos integraciją;
  • AGNUM buhalterinės programos integraciją;
  • Rivilę buhalterinės programos integraciją;
  • OMNI ID integraciją nuolaidoms atsiskaitant su kortele;
  • tokius portalus kaip Kainos.lt, Zave.lt ir kt.;
  • integracijas su tiekėjais ir dropshipping tinklais.

Jau neminime  užsienio sistemų PayPal, Ebay, Skrill, Yotpo, LiveChat ir daugelio kitų paprasto diegimo.

Lyginant su kitomis panašiomis ar paprastesnėmis sistemomis, pavyzdžiui, OpenCart, PrestaShop sistema turi daug daugiau nemokamų ir oficialiai palaikomų modulių Lietuvoje ir užsienyje.

Administravimas ir FrontOffice dalis, pritaikyta mobiliesiems įrenginiams

Internetinių parduotuvių kūrimas be pritaikymo mobiliosioms aplinkoms nebeįmanomas. Šiuo atveju PrestaShop siūlo adaptyvinį (angl. responsive) dizainą, kuris prisitaiko prie skirtingų ekrano dydžių priklausomai nuo jūsų įrenginio. Savo el. parduotuvę galite patogiai valdyti iš planšetės, stebėti statistikas ir kt. po darbo ar susitikimų metu.

Kurdami el. parduotuves pasirūpiname ir matoma vartotojams išvaizda, taip pat daugelis mokamų šablonų jau būna pritaikyti mobiliesiems įrenginiams.

Daugiaparduotuviškumas (angl. multistore)

PrestaShop leidžia valdyti kelias elektronines parduotuves vienoje platformoje. Tai ypač patogu, jei savo veiklą vykdote keliose šalyse ir norite turėti:

  • skirtingas kainas skirtingose šalyse ar domenuose;
  • skirtingą, bet dalinai ir tų pačių prekių katalogą skirtingoms šalims ar domenams;
  • skirtingus mokėjimo būdus, vežėjus ir kt.;
  • skirtingą turinį, vienose el. parduotuvėse naudoti vienas kalbas, kitose – kitas.

Daugiaparduotuviškumas su PrestaShop prieš keičiant prekę, kuriant kategoriją ar tobulinant pačią elektroninę parduotuvę esmės leidžia pasirinkti norimą virtualią parduotuvę iš meniu ir tuomet tik tai vienai virtualiai el. parduotuvei pritaikyti keitimus, tarkime, skirtingas kainas.

Nėra jokių ribojimų, puiki lokalizacija ir pritaikymas šalims

PrestaShop internetinės parduotuvės sprendimai neriboja jokių prekių, kategorijų, vartotojų, užsakymų per dieną/mėnesį kiekių. Sistema yra savarankiška, priklausanti jums ir gebanti patenkinti vidutinio ir didesnio dydžio įmonių poreikius.

PrestaShop išversta į daugiau nei 60 kalbų, todėl pradžia užsienio rinkoje kuriant elektroninę parduotuvę su PrestaShop bus dar paprastesnė.

Sistema palaiko ir yra suderinta praktiškai su visų pasaulio šalių mokestinėmis sistemomis, lokalizacija (svoriais, mato vienetais) ir netgi pritaikyta specifiniams poreikiams: Rytų šalims ir jų kalboms.

Patogumas ir paprastumas naudojimui

Mes visus savo klientus po kiekvieno projekto apmokome dirbti su sistema, tačiau jei turite gebėjimų ir esate dirbę su dokumentų tvarkykle, pavyzdžiui, Word ar panašia programa, nesunkiai perprasite ir PrestaShop sistemos valdymą.

Instrukcija lietuvių kalba padės dar greičiau susiorientuoti.

Statistikos sekimas ir stebėsena

Screenshot_9

PrestaShop sistema leidžia stebėti problemas kataloge: pateikiama galimai blogų kategorijų, prekių ir kt. suvestinė, tai, kas galbūt veikia ne pagal el. parduotuvės standartus.

Taip pat sistema seka ir teikia itin daug informacijos apie apsilankančius vartotojus, jų krepšelius, užsakymus ir kt. Naudodamiesi šia sistema, galėsite stebėti, kiek vartotojai išleidžia jūsų parduotuvėje, kokias prekes dedasi į krepšelius, iš kur jie atkeliavo.

PrestaShop suteikia galimybę analizuoti savo prekių katalogą pagal dažniausiai perkamas, dažniausiai peržiūrimas prekes ir kt.

Vis labiau tobulėjantis ir populiarėjantis sprendimas

PrestaShop el. komercijos platforma pastaruoju metu itin stipriai išpopuliarėjo ir už Europos ribų. Šis prancūzų sukurtas produktas plačiai naudojamas Europoje, ypač centrinėje jos dalyje

Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8

Atvirojo kodo sistema

Atvirojo kodo (angl. open source) sistema reiškia, kad sukurtas sprendimas, kaip tai dažnai daroma komercinių įmonių, nebus koduojamas ar ribojama kitų programuotojų prieiga prie programinio išeities kodo (angl. source code).

Šiuo atveju nebūsite pririšti prie mėnesinių abonentinių mokesčių, jūsų svetainė priklausys tik jums, bet kada galėsite samdyti ar keisti prie projekto dirbančią programuotojų komandą nebijodami prarasti viso prieš tai įdėto indėlio ir darbo.

Atvirojo kodo sistemos dažnai giriamos ir dėl to, kad klaidos jose greičiau aptinkamos, paprasčiau sutvarkomos, o pačios sistemos daug saugesnės ir patikimesnės lyginant su vienos įmonės sukurta ir mažai naudojama ar ne taip plačiai ištestuota sistema.

Nesudėtingas prekių eksportas

Vis labiau populiarėja mainai tarp vidinių el. parduotuvių. Kurdami sprendimą ar internetinę parduotuvę su PrestaShop, nesudėtingai eksportuosite savo prekes kitiems ir tapsite tiekėju.

Tinkamas bet kokio dydžio sistemai

Taikydami savo žinias ir įgytą patirtį esame sukūrę internetinių parduotuvių su PrestaShop nuo pačių mažiausių iki didžiausių, generuojančių užsakymus minutėmis. Žinodami kiekvieną šios el. komercijos platformos niuansą, galime pritaikyti sistemą bet kokiai vidutinei ar didesnei el. parduotuvei, iškart susiedami ją su buhalterine sistema ar tiekėjų sistemomis.

Turime pasiruošę sprendimus, kurių kiti mūsų konkurentai neturi – tai problemų sprendimas esant dideliems prekių kiekiams PrestaShop sistemoje.